Tjänster:

Coachning

Letar du efter ett sätt att förbättra din allmänna hälsa och ditt välbefinnande? Söker du vägledning om hur du kan hantera stress, ångest eller andra psykiska problem? Vill du ha de verktyg och det stöd som behövs för att göra bestående förändringar i ditt liv? Om så är fallet ska du överväga att dra nytta av de unika coachningstjänster som erbjuds av Life By Love!

Från NZ$179

Life By Love har specialiserat sig på att tillhandahålla omfattande coachingplaner för kropp och själ som är skräddarsydda för varje individs behov. Våra erfarna coacher är dedikerade till att hjälpa kunderna att uppnå önskade resultat genom personliga program som är utformade kring evidensbaserade metoder, mindfulnessmeditationstekniker, livsstilsförändringar, individualiserad näring med mera.

Johanna är en mycket skicklig hälsocoach som hjälpte mig att förbättra min hälsa avsevärt. Trots min inledande skepticism tyckte jag om att arbeta med Johanna i åtta veckor och fann att hon var en bra lyssnare och kunnig inom funktionsmedicin och gav värdefulla tips som jag till slut införlivade i min rutin. Jag rekommenderar varmt Johanna till alla som överväger att ta hjälp av en hälsocoach.

Ken

Johanna är en insiktsfull, lyhörd och engagerande coach som kan hjälpa till att omformulera frågor och ge ett bredare perspektiv. Hon är skicklig på att identifiera förändringar och vägleda klienterna genom dem, och hon är också flexibel och förstående. Johanna är varm, medmänsklig och lätt att känna sig bekväm med, vilket gör det till en positiv coachingupplevelse.

Meegan

Jag kan med säkerhet säga att Johanna är en riktig pärla! En av mina favoritcoachningar var när Johanna föreslog att vi skulle brainstorma genom att skratta, vilket var ett uppfriskande och lättsamt tillvägagångssätt som verkligen slog an hos mig. Hon skapar ett säkert och icke-dömande utrymme för klienterna att utforska sina tankar och känslor, och genomtänkta frågor och reflektioner gjorde att jag alltid kände mig mer jordad och inspirerad.

Jess

Jag rekommenderar starkt att arbeta med Johanna som coach! Redan från första sessionen fick jag ett varmt och välkomnande leende som gjorde mig lugn. Hon skapade ett tryggt och stödjande rum där jag kände mig verkligen omhändertagen och fri att uttrycka mig utan rädsla för att bli dömd. Hon har en gåva för genuin nyfikenhet och hennes genomtänkta frågor och insiktsfulla reflektioner hjälpte mig att få klarhet och göra betydande framsteg mot mina mål.

Joyce

Under våra sessioner kunde jag sätta upp tydliga intentioner, få en djupare förståelse för mina värderingar, omformulera mitt perspektiv och hålla mig ansvarig för mina handlingar. Johannas genomtänkta frågor och mjuka vägledning hjälpte mig att få klarhet och göra meningsfulla framsteg mot mina mål. Tack, Johanna, för allt du gör!

Gina

Från det ögonblick jag träffade Johanna visste jag att jag var i goda händer. Johanna har en unik förmåga att lyssna med hjärtat, och hennes varma och lugnande leende ger alltid en bra ton för våra sessioner. Hon skapar ett tryggt och vårdande rum där jag känner mig bekväm med att vara sårbar och dela med mig av mina djupaste tankar och känslor. Jag är tacksam för möjligheten att ha arbetat med Johanna, och jag rekommenderar varmt hennes coachingtjänster till alla som söker en medkännande och skicklig coach.

Heather

Johanna är en genuin tränare med ett stort hjärta, och hennes orubbliga stöd och uppmuntran har varit avgörande för mina framsteg. Jag är tacksam för möjligheten att ha arbetat med Johanna och jag rekommenderar varmt hennes coachningstjänster till alla som vill förbättra sin personliga och professionella utveckling.

Judy

Jag hade förmånen att arbeta med Johanna som min coach och jag kan med säkerhet säga att hennes visdom och kunskap lyser igenom i varje session. Hennes insikter och vägledning har varit ovärderliga för mig, och jag har vuxit både personligen och professionellt som ett resultat av vårt arbete tillsammans.

Martha

Jag rekommenderar Johanna varmt som coach! Hon har en unik talang för att ställa tankeväckande frågor som verkligen fick mig att reflektera över mig själv. Johanna skapar en trygg och bekväm miljö där hennes klienter kan dela med sig av sina tankar och känslor.

Maria

Att samarbeta med en coach som Johanna har varit en livsförändrande upplevelse för mig! Med hennes orubbliga stöd och vägledning har jag kunnat förändra min livsstil på ett sätt som jag aldrig trodde var möjligt på egen hand. Trots de utmaningar och hinder som följer med att göra betydande förändringar skapar Johanna ett tryggt och positivt utrymme för tillväxt och utveckling.

Kate

Johanna har ett utomordentligt engagemang för varje session, vilket är verkligen anmärkningsvärt, och hennes talanger som coach överträffar många andra som jag har träffat tidigare. Hon vet hur man lyssnar mellan raderna! Jag är tacksam för den otroliga inverkan som Johanna har haft på mitt liv, och jag rekommenderar henne varmt till alla som söker stöd på sin personliga resa mot en hälsosammare och lyckligare livsstil.

Jessica

Jag är glad att kunna dela med mig av min erfarenhet av att arbeta med Johanna som min coach. Hennes rikedom av visdom och unika perspektiv har varit ovärderliga i min personliga tillväxtresa. Genom våra sessioner har jag fått en djupare förståelse för mig själv och mina motivationer, vilket har gjort det möjligt för mig att göra betydande framsteg mot mina mål. Jag kan inte uttrycka hur tacksam jag är för att ha haft Johanna som min coach, och jag rekommenderar starkt hennes tjänster till alla som vill frigöra sin fulla potential och uppnå sina ambitioner.

Devon

Fördelarna med att arbeta med våra certifierade coacher är bland annat:

  • förbättrad fysisk kondition
  • Bättre känsloreglering.
  • Förbättrad självkännedom.
  • ökad motståndskraft mot stressfaktorer
  • djupare insikt i personliga mål och värderingar
  • större klarhet i fråga om karriärriktning och målinriktade livsval

- Allt medan du får stöd av medmänskliga yrkesmän som förstår vad som krävs för att skapa en meningsfull förändring i ditt liv!

På Life By Love anser vi att alla förtjänar tillgång till högkvalitativ vård när det gäller att uppnå optimalt välbefinnande - vi erbjuder virtuella sessioner via videokonferensplattformar som gör det ännu enklare än någonsin tidigare att komma igång - allt från ditt hem!

Så om du är redo att ta ansvar för din egen hälsoresa med experthjälp vid varje steg på vägen - sök inte längre än till Life By Love idag! Med vårt team som stödjer varje steg som tas för att nå nya höjder inom dig själv kommer du snart att upptäcka hur mycket potential som ligger inom räckhåll när du får rätt uppmärksamhet.

Vägen till välbefinnande börjar när du är redo. Vi är här för att stödja dig på din väg och för att introducera dig till ett medicinskt tillvägagångssätt som verkligen fungerar. Positiv psykologi, helhetssyn, kunskap och beteendeförändring är våra ledord som funktionsmedicincoacher.

Börja din resa mot välbefinnande

Ta kontroll över din hälsa. Boka ett kostnadsfritt samtal med Life by Love för att se om vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder personligt stöd för att hjälpa dig att omvandla din hälsa och må bäst. Ta det första steget mot en hälsosam framtid nu.
Coaching | Functional Medicine | Mind Body

Services

Life Reset Program

Coaching

Free Online Health Masterclass

Doula

Methodology

Functional Medicine

Mind-Body Medicine

Positive Psychology

Approach

Eat

Breathe

Sleep

Move

Think

About

About

FAQ

Articles

Client Portal

Start your journey to wellness

Take control of your health. Schedule a complimentary call with Life by Love to see if we can help. We offer personalized support to help you transform your health and feel your best. Take the first step towards a healthy future now.
Coaching | Functional Medicine | Mind Body

Services

Life Reset Program

Coaching

Free Online Health Masterclass

Doula

Methodology

Functional Medicine

Mind-Body Medicine

Positive Psychology

Approach

Eat

Breathe

Sleep

Move

Think

About

About

FAQ

Articles

Client Portal

Start your journey to wellness

Take control of your health. Schedule a complimentary call with Life by Love to see if we can help. We offer personalised support to help you transform your health and feel your best. Take the first step towards a healthy future now.
Coachning | Funktionsmedicin | Mind Body

Tjänster

Life Reset Program

Coachning

Free Online Health Masterclass

Doula

Metodik

Funktionsmedicin

Mind Body

Positiv psykologi

Praktik

Äta

Andas

Sova

Träna

Tänka

Om mig

Om mig

FAQ

Artiklar

Klientportal

Börja din resa mot välbefinnande

Ta kontroll över din hälsa. Boka ett kostnadsfritt samtal med Life by Love för att se om vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder personligt stöd för att hjälpa dig att omvandla din hälsa och må bäst. Ta det första steget mot en hälsosam framtid nu.