Tjänster:

Doula

Jag är baserad på Auckland, Nya Zeeland, och arbetar som födelse- och postpartumdoula, certifierad funktionsmedicincoach och prenatal yogalärare. Jag är mamma till tre vackra barn och känner mig otroligt tacksam över att ha hittat en karriär som jag älskar och brinner för, och som gör att jag kan visa dem vad livet handlar om!

När du väljer mig som din doula kan du lita på att jag har följande med mig år av erfarenhet, stödjande energi och stark intuition. till din resa. Jag har åtagit mig att ge dig utmärkt vård under graviditeten och förlossningen, samt erbjuder stöd i hemmet efter att du har fött ditt nya barn.

Är du redo för mitt stöd? Tveka inte att kontakta mig på följande adress [email protected]. Jag ser fram emot att få höra från dig och stödja dig under denna speciella tid.

Johanna fungerade som en länk mellan mig, min man och vårdteamet. Hon var en fantastisk stödperson att ha med oss under de svåraste perioderna av förlossningen när jag kände att jag ville ge upp. Att Johanna var där gjorde att min man kunde vila, äta och vara mer fokuserad. Hon hjälpte till med coping skills för smärtlindring, till exempel massage, djupa andningstekniker, varm dusch och positionering.

Judy, 1st baby

Johanna är unik! Hon är mycket intuitiv och erfaren inom området. Johanna läser rummet och erbjuder stöd när det behövs, och hon drar sig tillbaka för att ge avskildhet om så önskas. Jag skulle inte kunna rekommendera henne mer. Jag önskar bara att jag hade känt henne när jag fick mitt första, andra och tredje barn!

Maria, 4th baby

Johanna hjälpte mig verkligen med övergången till min nya bebis - de extra händerna, den lugnande rösten och hennes erfarenhet hjälpte mig att anpassa mig till det nya livet med min bebis. Jag gillade att Johanna ställde frågor till mig om hur jag upplevde det och jag fick en chans att dela med mig av mina känslor och tankar.

Erica, 3rd baby

Vi anlitade Johanna eftersom min fru var mycket orolig innan hon födde vår vackra son. När det var dags att gå in i förlossningsrummet var det faktiskt jag som kände mig mycket orolig! Jag är oerhört tacksam för att Johanna fanns där för att stödja mig och vägleda mig under hela förlossningsprocessen, så att jag kunde stödja min fru. I stället för att känna mig överväldigad och inkompetent kände jag att jag kunde stödja henne på bästa möjliga sätt. Tack till Johanna!

Robert, 1st baby

Även om jag hade träffat en amningskonsult på kliniken var det Johanna som hjälpte mig att bli bekväm med att amma hemma.

Sara, 1st baby

Överlag hjälpte Johanna mig att lätta på stressen genom att ge mig tid att ta hand om mig själv för att må bättre för min son. Jag uppskattade Johannas vänlighet och den extra hjälpen med lättare hushållssysslor som jag fick.

Karla, 1st baby

Förlossning och postpartum Doula-tjänster

Födelsedoula-tjänster

En doula ger dig nödvändig information, emotionell och fysisk hjälp för att hjälpa dig att känna dig ansvarig, lugn och säker under förlossningen av ditt barn. Genom att ha en förlossningsdoula vid din sida ökar du dina chanser att uppnå din drömförlossning!

Premium Birth Doula - NZ$1,799

 • 1-2 Förlossningsbesök (med början i vecka 30 - )
 • Jour dygnet runt från 2 veckor före förlossningsdatum till dess att barnet anländer.
 • Förlossningsstöd i hemmet och på sjukhuset
 • 1 besök efter förlossningen (inom en vecka efter att barnet har fötts)

Deluxe Birth Doula - NZ$2,499

 • Två Förlossningsbesök (med början i vecka 30 - )
 • Stöd via text och e-post (med början i vecka 30 - barnet kommer)
 • Jour dygnet runt från 2 veckor före förlossningsdatum till dess att barnet anländer.
 • Förlossningsstöd i hemmet och på sjukhuset
 • En skriftlig födelsebok som du kan bevara som en minnessak.
 • Två besök efter förlossningen (inom en vecka efter att barnet har fötts)
 • Instruktion i grundläggande babymassage-tekniker
 • Skräddarsydd session för stressreducering efter förlossningen
 • En näringsrik måltid för att påskynda återhämtningen efter förlossningen
 • En coachning med funktionsmedicin och en wellness-session

Konsultationer efter förlossningen

Perfekt för upptagna föräldrar som vill diskutera sina barns sömn, få råd och tips om vakna fönster, tillväxtspurter, näring och att sätta sig. Du får tid att ställa alla dina frågor.

Grundläggande konsultation - NZ$79

 • En 30-45 minuter lång telefon-/zoomkonsultation.

Premiumkonsultation - 249 NZ$

 • Två 30-45 minuter långa telefon-/zoomkonsultationer
 • Anpassad plan efter förlossningen
 • 1 vecka text- och e-postsupport mellan konsultationerna

Paket för vård efter förlossningen

En postpartum-doula är mammans mamma och erbjuder känslomässigt stöd och stöd i relationen, så att föräldrarna kan fokusera på att knyta an till sitt nya barn och underlätta föräldraskapet. Var helt förberedd på att välkomna ditt barn hem genom att boka din postpartum-doula nu. För att få full nytta av vården efter förlossningen tror jag att det är bäst om vi arbetar tillsammans regelbundet och ofta. Av den anledningen erbjuder jag betydande rabatter på mina postpartum-paket. Dessa paket gör att jag kan ge den mest prisvärda och konsekventa vården till mina klienter.

Koppla av - 75 timmar 4 500 NZ-DOLLAR

 • 15 femtimmars sessioner dagtid på vardagar
 • 3-4 sessioner per vecka
 • Särskilt bra för familjer med flera eller äldre barn samt för dem som återhämtar sig efter kejsarsnitt eller har komplicerade hälsoproblem eller tidigare/oro för depression

Njut av - 50 timmar NZ$3,000

 • 10 femtimmars sessioner dagtid på vardagar
 • 2-3 sessioner per vecka
 • Rekommenderas för förstagångsföräldrar till ett nyfött barn

Ny energi - 35 timmar NZ$2,500

 • 7 femtimmars sessioner dagtid på vardagar
 • 2 sessioner per vecka
 • Bra för familjer som har kontinuerligt, konsekvent och tillförlitligt stöd från en annan källa (familj och vänner etc.)

Söta drömmar - 10 nätter - 5 500 NZ-DOLLAR

 • 1 stödsession över natten som vanligtvis börjar mellan kl. 21-22 och slutar mellan kl. 5-6 på morgonen. Möjlighet att lägga till 1-2 timmar på begäran
 • så att du kan sova ut i vetskap om att jag kommer att ta hand om ditt barns behov under natten

Support över natten - 8 timmar NZ$600

 • 1 stödsession över natten som vanligtvis börjar mellan kl. 21-22 och slutar mellan kl. 5-6 på morgonen. Möjlighet att lägga till 1-2 timmar på begäran
 • så att du kan sova ut i vetskap om att jag kommer att ta hand om ditt barns behov under natten

Intensiv vård efter förlossningen - NZ$750

 • Upplev fullständigt stöd efter förlossningen under ett 24-timmars skift, samtidigt som du umgås med ditt nyfödda barn och prioriterar din återhämtning i ditt eget hems mysiga och familjära miljö.

Ytterligare vård efter förlossningen

 • Timmar kan köpas i valfritt antal
 • 5 minsta antal timmar per session
 • Flexibilitet att schemalägga timmar från vecka till vecka beroende på min tillgänglighet.

Från 400 NZ$

Riktlinjer för alla paket

 • Tillsammans fastställer vi ett konsekvent veckoschema
 • Måste användas inom 8 veckor efter första sessionen
 • Koppla av, njut och ny energi är dVi erbjuder huvudsakligen 5-timmars sessioner under dagtid på vardagar, fördelade över 5-7 veckor, med flexibilitet att anpassa efter kundens önskemål.

Priserna ovan gäller endast för Auckland-regionen. Om stöd behövs utanför Auckland kommer en extra milsavgift att tas ut.

Beroende på tillgänglighet kan doula-stöd ges utanför Nya Zeeland. Resekostnader kommer dock att läggas till serviceavgifterna.

Är du redo för support? Kontakta mig på [email protected]

Jag ser fram emot att höra från dig!

Vittnesmål

"Det bästa med att ha en doula var att ha någon som vi kunde räkna med när som helst för att ta itu med våra bekymmer. Eftersom detta var vårt första barn och vi inte hade någon familj i närheten var Johanna en viktig stödperson för oss. Vi upprättade en bra kommunikation under våra prenatala besök. Hon berättade för oss att hon under förlossningen ibland skulle backa tillbaka för att ge min man och mig lite personligt utrymme, och det respekterade hon. Hon kommunicerade också tydligt med min man och vårdpersonal och jag kände alltid att det var i mitt eget intresse. Under besöken efter förlossningen erbjöd hon mycket tröst och trygghet. Även om jag hade träffat en amningskonsult på kliniken var det Johanna som hjälpte mig att bli bekväm med att amma hemma. Hon hade också gett mig knep för att lugna en gråtande bebis. Hon hjälpte oss att ge vårt barn sitt första bad!

Jag skulle starkt rekommendera en doula, särskilt när det gäller det första barnet. Det känns som om Johanna fungerade som en länk mellan min man och mig och vårdteamet. Hon var också en fantastisk stödperson att ha med oss, särskilt under de svåraste perioderna av förlossningen när man känner att man vill ge upp. Att Johanna var där gjorde att min man kunde vila, äta och vara mer fokuserad. Hon kunde hjälpa till med coping skills för smärtlindring, till exempel massage, djupa andningstekniker, varm dusch och positionering."

- Judy och Emmanuel, första barnet

"Johanna hjälpte mig verkligen med övergången till min nya bebis - de extra händerna, den lugnande rösten och hennes erfarenhet hjälpte mig att anpassa mig till det nya livet med min bebis. Jag gillade att Johanna ställde frågor till mig om hur jag upplevde det och jag fick en chans att dela med mig av mina känslor och tankar."

- Erika, trebarnsmamma, klient efter förlossningen

"Johanna hjälpte mig överlag att lätta på stressen genom att ge mig tid att ta hand om mig själv för att må bättre för min son. Jag uppskattade att Johanna gav Aurélien mat och raggade åt mig så att jag kunde få mer att göra och jag älskade att Johanna talade svenska med honom. Jag kunde också ta en tupplur tillräckligt länge för att känna mig mer utvilad vilket gav mig positiv energi för att överleva natten. Jag uppskattade Johannas vänlighet och den extra hjälp med några lätta hushållssysslor som jag fick. Det hjälpte mig verkligen att känna mig fulländad när jag fick några saker gjorda i huset."

- Karla, första gången mamma, kund efter förlossningen

Är du redo för support? Kontakta mig på[email protected]

Jag ser fram emot att höra från dig!

Börja din resa mot välbefinnande

Ta kontroll över din hälsa. Boka ett kostnadsfritt samtal med Life by Love för att se om vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder personligt stöd för att hjälpa dig att omvandla din hälsa och må bäst. Ta det första steget mot en hälsosam framtid nu.
Coaching | Functional Medicine | Mind Body

Services

Life Reset Program

Coaching

Free Online Health Masterclass

Doula

Methodology

Functional Medicine

Mind-Body Medicine

Positive Psychology

Approach

Eat

Breathe

Sleep

Move

Think

About

About

FAQ

Articles

Client Portal

Start your journey to wellness

Take control of your health. Schedule a complimentary call with Life by Love to see if we can help. We offer personalized support to help you transform your health and feel your best. Take the first step towards a healthy future now.
Coaching | Functional Medicine | Mind Body

Services

Life Reset Program

Coaching

Free Online Health Masterclass

Doula

Methodology

Functional Medicine

Mind-Body Medicine

Positive Psychology

Approach

Eat

Breathe

Sleep

Move

Think

About

About

FAQ

Articles

Client Portal

Start your journey to wellness

Take control of your health. Schedule a complimentary call with Life by Love to see if we can help. We offer personalised support to help you transform your health and feel your best. Take the first step towards a healthy future now.
Coachning | Funktionsmedicin | Mind Body

Tjänster

Life Reset Program

Coachning

Free Online Health Masterclass

Doula

Metodik

Funktionsmedicin

Mind Body

Positiv psykologi

Praktik

Äta

Andas

Sova

Träna

Tänka

Om mig

Om mig

FAQ

Artiklar

Klientportal

Börja din resa mot välbefinnande

Ta kontroll över din hälsa. Boka ett kostnadsfritt samtal med Life by Love för att se om vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder personligt stöd för att hjälpa dig att omvandla din hälsa och må bäst. Ta det första steget mot en hälsosam framtid nu.