Tjänster

The Life Reset Program

Vår unika Life Reset Program är skräddarsytt för personer som har provat olika metoder för att förbättra sin hälsa och nu är redo att uppnå varaktig förändring, öka sina energinivåer och förbättra sin tydlighet och självförtroende. Detta program är perfekt för upptagna människor som vill göra en betydande förändring i sina liv.

Johanna är en mycket skicklig hälsocoach som hjälpte mig att förbättra min hälsa avsevärt. Trots min inledande skepticism tyckte jag om att arbeta med Johanna i åtta veckor och fann att hon var en bra lyssnare och kunnig inom funktionsmedicin och gav värdefulla tips som jag till slut införlivade i min rutin. Jag rekommenderar varmt Johanna till alla som överväger att ta hjälp av en hälsocoach.

Ken

Johanna är en insiktsfull, lyhörd och engagerande coach som kan hjälpa till att omformulera frågor och ge ett bredare perspektiv. Hon är skicklig på att identifiera förändringar och vägleda klienterna genom dem, och hon är också flexibel och förstående. Johanna är varm, medmänsklig och lätt att känna sig bekväm med, vilket gör det till en positiv coachingupplevelse.

Meegan

Jag kan med säkerhet säga att Johanna är en riktig pärla! En av mina favoritcoachningar var när Johanna föreslog att vi skulle brainstorma genom att skratta, vilket var ett uppfriskande och lättsamt tillvägagångssätt som verkligen slog an hos mig. Hon skapar ett säkert och icke-dömande utrymme för klienterna att utforska sina tankar och känslor, och genomtänkta frågor och reflektioner gjorde att jag alltid kände mig mer jordad och inspirerad.

Jess

Jag rekommenderar starkt att arbeta med Johanna som coach! Redan från första sessionen fick jag ett varmt och välkomnande leende som gjorde mig lugn. Hon skapade ett tryggt och stödjande rum där jag kände mig verkligen omhändertagen och fri att uttrycka mig utan rädsla för att bli dömd. Hon har en gåva för genuin nyfikenhet och hennes genomtänkta frågor och insiktsfulla reflektioner hjälpte mig att få klarhet och göra betydande framsteg mot mina mål.

Joyce

Under våra sessioner kunde jag sätta upp tydliga intentioner, få en djupare förståelse för mina värderingar, omformulera mitt perspektiv och hålla mig ansvarig för mina handlingar. Johannas genomtänkta frågor och mjuka vägledning hjälpte mig att få klarhet och göra meningsfulla framsteg mot mina mål. Tack, Johanna, för allt du gör!

Gina

Från det ögonblick jag träffade Johanna visste jag att jag var i goda händer. Johanna har en unik förmåga att lyssna med hjärtat, och hennes varma och lugnande leende ger alltid en bra ton för våra sessioner. Hon skapar ett tryggt och vårdande rum där jag känner mig bekväm med att vara sårbar och dela med mig av mina djupaste tankar och känslor. Jag är tacksam för möjligheten att ha arbetat med Johanna, och jag rekommenderar varmt hennes coachingtjänster till alla som söker en medkännande och skicklig coach.

Heather

Johanna är en genuin tränare med ett stort hjärta, och hennes orubbliga stöd och uppmuntran har varit avgörande för mina framsteg. Jag är tacksam för möjligheten att ha arbetat med Johanna och jag rekommenderar varmt hennes coachningstjänster till alla som vill förbättra sin personliga och professionella utveckling.

Judy

Jag hade förmånen att arbeta med Johanna som min coach och jag kan med säkerhet säga att hennes visdom och kunskap lyser igenom i varje session. Hennes insikter och vägledning har varit ovärderliga för mig, och jag har vuxit både personligen och professionellt som ett resultat av vårt arbete tillsammans.

Martha

Jag rekommenderar Johanna varmt som coach! Hon har en unik talang för att ställa tankeväckande frågor som verkligen fick mig att reflektera över mig själv. Johanna skapar en trygg och bekväm miljö där hennes klienter kan dela med sig av sina tankar och känslor.

Maria

Att samarbeta med en coach som Johanna har varit en livsförändrande upplevelse för mig! Med hennes orubbliga stöd och vägledning har jag kunnat förändra min livsstil på ett sätt som jag aldrig trodde var möjligt på egen hand. Trots de utmaningar och hinder som följer med att göra betydande förändringar skapar Johanna ett tryggt och positivt utrymme för tillväxt och utveckling.

Kate

Johanna har ett utomordentligt engagemang för varje session, vilket är verkligen anmärkningsvärt, och hennes talanger som coach överträffar många andra som jag har träffat tidigare. Hon vet hur man lyssnar mellan raderna! Jag är tacksam för den otroliga inverkan som Johanna har haft på mitt liv, och jag rekommenderar henne varmt till alla som söker stöd på sin personliga resa mot en hälsosammare och lyckligare livsstil.

Jessica

Jag är glad att kunna dela med mig av min erfarenhet av att arbeta med Johanna som min coach. Hennes rikedom av visdom och unika perspektiv har varit ovärderliga i min personliga tillväxtresa. Genom våra sessioner har jag fått en djupare förståelse för mig själv och mina motivationer, vilket har gjort det möjligt för mig att göra betydande framsteg mot mina mål. Jag kan inte uttrycka hur tacksam jag är för att ha haft Johanna som min coach, och jag rekommenderar starkt hennes tjänster till alla som vill frigöra sin fulla potential och uppnå sina ambitioner.

Devon

Coachning

Vår coachningstjänst erbjuder personliga planer för att förbättra den allmänna hälsan och välbefinnandet. Vi använder evidensbaserade metoder, mindfulness-tekniker och livsstilsförändringar för att hjälpa våra klienter att uppnå önskade resultat. Fördelarna med att arbeta med oss är bland annat förbättrad fysisk kondition, bättre känsloreglering, ökad självkännedom, ökad motståndskraft mot stressfaktorer och klarhet om personliga mål och värderingar. Vi erbjuder virtuella sessioner via videokonferensplattformar, vilket gör det enkelt att komma igång hemifrån. Vi erbjuder ett holistiskt, funktionsmedicinskt tillvägagångssätt för coaching som fokuserar på positiv psykologi, kunskap och beteendeförändring.

Free Online Health Masterclass

"21 sätt på 21 dagar" online masterclass i hälsa är ett kostnadsfritt program som hjälper dig att ta kontroll över din hälsa och ditt välbefinnande. Under tre veckor kommer du att få dagliga rekommendationer och tips för att förbättra din hälsa och vitalitet från bekvämligheten av ditt eget hem. Programmet erbjuder exklusiv information som tidigare endast delats med privatkunder och är en unik möjlighet att förändra sin hälsa och sitt välbefinnande. Det erbjuds online och är tillgängligt för alla att registrera sig för och starta sin resa mot optimal hälsa med stöd.

Medicinsk Yoga

Yoga från Life By Love erbjuder en integrativ metod för läkning genom yoga, skräddarsydd för specifika behov hos kunder och kunder. Företagskunder kan minska stress och utbrändhet, smärtpatienter kan lindra kronisk smärta och klienter inom mental hälsa kan minska symtomen på ångest, depression och PTSD.

Detta har varit veckans höjdpunkt!

10 poäng till Johanna!

Jag skulle verkligen rekommendera Medical Yoga, det är så trevligt och ger inspiration att ta tag i saker i livet! Och bra övningar också. Tack Johanna!

Det finns många människor som jag känner som behöver detta. Jag skulle rekommendera Medical Yoga till ALLA!

Bra ledare och laganda. Vilken fantastisk kurs det har varit!

Jag ville få tillbaka lite rörlighet i nacke och axlar. Jag ville också lära mig att slappna av. Den här kursen har varit bra för mig. Jag har mindre ont och kan slappna av lättare nu. Tack Johanna.

5 av 5. Kursen i medicinsk yoga var fantastisk!

I lJag gillade musiken och din lugna röst. Tack Johanna!

Jag rekommenderar varmt medicinsk yoga med Johanna, eftersom det är en Ett bra sätt att få delar av kroppen som inte fungerar optimalt att fungera på ett smidigt sätt.

Jag känner en positiv förändring i min andning och i mina inre muskler. Jag kan nu släppa spänningar i kroppen. Det är en enorm förbättring!

Jag förväntade mig mycket och fick det bästa!

Jag gick kursen för att jag ville hitta frid inom mig. Jag känner mig lugnare och mer centrerad efter de sju sessionerna, och jag vill verkligen fortsätta med steg 2.

Mina förväntningar överträffas och uppfylls! Min rygg mår så mycket bättre. Tack Johanna

Yoga är min grej!

Retreat

Våra retreats ger individer möjlighet att fly från vardagens distraktioner och krav och fokusera helt på egenvård och personlig utveckling. Dessa retreater, som hålls på olika platser runt om i världen, ger stöd och vägledning på resan mot optimal hälsa och välbefinnande. Detaljer om specifika retreater, inklusive datum och platser, finns här.

Retreaten var rolig och avkopplande. Maten var hälsosam och smakade riktigt bra. Jag älskade kvällsyogan mest, eftersom det var superlätt att somna efter att ha gjort den.

Elsa

Jag älskade Retreat så mycket! Det var fantastiskt! Jag vill komma tillbaka varje år! Tack!

Anna

Jag hade en fantastisk dag - långt över mina förväntningar! Och jag älskade att se min dotter ha en sådan fantastisk tid också!!!!

Casey

Retreaten gav mig tid att sakta ner, omvärdera mina livsmål, fokusera på nya perspektiv och ompröva min relation till min dotter! Tack!

Sukyung

Retreaten var mycket avkopplande och samtidigt öppnade den sinnet!

Stephanie

Retreaten var verkligen avkopplande, uppladdande och trevlig!

Isabelle

Johanna, Tack så mycket för allt! Jag uppskattade verkligen hur omtänksam och respektfull du var! Jag skulle gärna göra det här igen! Och kvinnogruppen var fantastisk!

Megan

Vi gjorde alltid något roligt! Min favoritaktivitet var att förbereda en yogaklass med de andra tjejerna. Vi hade mycket roligt när vi undervisade våra mammor. Den här retreaten var fantastisk!

Maya

Jag älskade hur aktiviteterna uppmuntrade flickorna till ledarskap! Det var fantastiskt att laga mat, vandra och träna tillsammans med min dotter och att inte använda någon teknik.

Jen

Jag älskade att träffa nya människor, få en paus från vardagen och få tid att fokusera på mig själv och min dotter.

Jenny

Jag älskade Retreat!

Olivia

Maten var riktigt god!

Hannah

Jag skulle rekommendera andra tjejer att göra detta retreat, för det var helt avslappnande och roligt!

Georgia

Det mest värdefulla med workshoparna var att lära känna min dotter bättre på ett känslomässigt plan.

Hedvig

Fantastisk avslappnande yoga! Bra för nybörjare! Tack!

Helene

Yogan under retreaten var riktigt bra! Bara avkoppling och fokus på din egen kropp!

Judith

Doula

Som din Doula kommer Life By Love att ge dig utmärkt vård under din graviditet och förlossning. Johanna och hennes team kommer också att ge stöd i hemmet under tiden efter din nya bebis födelse. Hon erbjuder många års erfarenhet, stödjande energi och en stark intuitiv förmåga.

Johanna fungerade som en länk mellan mig, min man och vårdteamet. Hon var en fantastisk stödperson att ha med oss under de svåraste perioderna av förlossningen när jag kände att jag ville ge upp. Att Johanna var där gjorde att min man kunde vila, äta och vara mer fokuserad. Hon hjälpte till med coping skills för smärtlindring, till exempel massage, djupa andningstekniker, varm dusch och positionering.

Judy, 1st baby

Johanna är unik! Hon är mycket intuitiv och erfaren inom området. Johanna läser rummet och erbjuder stöd när det behövs, och hon drar sig tillbaka för att ge avskildhet om så önskas. Jag skulle inte kunna rekommendera henne mer. Jag önskar bara att jag hade känt henne när jag fick mitt första, andra och tredje barn!

Maria, 4th baby

Johanna hjälpte mig verkligen med övergången till min nya bebis - de extra händerna, den lugnande rösten och hennes erfarenhet hjälpte mig att anpassa mig till det nya livet med min bebis. Jag gillade att Johanna ställde frågor till mig om hur jag upplevde det och jag fick en chans att dela med mig av mina känslor och tankar.

Erica, 3rd baby

Vi anlitade Johanna eftersom min fru var mycket orolig innan hon födde vår vackra son. När det var dags att gå in i förlossningsrummet var det faktiskt jag som kände mig mycket orolig! Jag är oerhört tacksam för att Johanna fanns där för att stödja mig och vägleda mig under hela förlossningsprocessen, så att jag kunde stödja min fru. I stället för att känna mig överväldigad och inkompetent kände jag att jag kunde stödja henne på bästa möjliga sätt. Tack till Johanna!

Robert, 1st baby

Även om jag hade träffat en amningskonsult på kliniken var det Johanna som hjälpte mig att bli bekväm med att amma hemma.

Sara, 1st baby

Överlag hjälpte Johanna mig att lätta på stressen genom att ge mig tid att ta hand om mig själv för att må bättre för min son. Jag uppskattade Johannas vänlighet och den extra hjälpen med lättare hushållssysslor som jag fick.

Karla, 1st baby

Börja din resa mot välbefinnande

Ta kontroll över din hälsa. Boka ett kostnadsfritt samtal med Life by Love för att se om vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder personligt stöd för att hjälpa dig att omvandla din hälsa och må bäst. Ta det första steget mot en hälsosam framtid nu.
Coaching | Functional Medicine | Mind Body

Services

Life Reset Program

Coaching

Free Online Health Masterclass

Doula

Methodology

Functional Medicine

Mind-Body Medicine

Positive Psychology

Approach

Eat

Breathe

Sleep

Move

Think

About

About

FAQ

Articles

Client Portal

Start your journey to wellness

Take control of your health. Schedule a complimentary call with Life by Love to see if we can help. We offer personalized support to help you transform your health and feel your best. Take the first step towards a healthy future now.
Coaching | Functional Medicine | Mind Body

Services

Life Reset Program

Coaching

Free Online Health Masterclass

Doula

Methodology

Functional Medicine

Mind-Body Medicine

Positive Psychology

Approach

Eat

Breathe

Sleep

Move

Think

About

About

FAQ

Articles

Client Portal

Start your journey to wellness

Take control of your health. Schedule a complimentary call with Life by Love to see if we can help. We offer personalised support to help you transform your health and feel your best. Take the first step towards a healthy future now.
Coachning | Funktionsmedicin | Mind Body

Tjänster

Life Reset Program

Coachning

Free Online Health Masterclass

Doula

Metodik

Funktionsmedicin

Mind Body

Positiv psykologi

Praktik

Äta

Andas

Sova

Träna

Tänka

Om mig

Om mig

FAQ

Artiklar

Klientportal

Börja din resa mot välbefinnande

Ta kontroll över din hälsa. Boka ett kostnadsfritt samtal med Life by Love för att se om vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder personligt stöd för att hjälpa dig att omvandla din hälsa och må bäst. Ta det första steget mot en hälsosam framtid nu.